• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Heading 1 Here:Enter the heading 1 description here.Go to blogger edit html,find these words and replace it with your own description ...
  • Heading 2 Here:Enter the heading 2 description here.Go to blogger edit html,find these words and replace it with your own description ...
  • Heading 3 Here:Enter the heading 3 description here.Go to blogger edit html,find these words and replace it with your own description ...
  • Heading 4 Here:Enter the heading 4 description here.Go to blogger edit html,find these words and replace it with your own description ...
  • Heading 5 Here:Enter the heading 5 description here.Go to blogger edit html,find these words and replace it with your own description ...
  • "Επαφές με Παναθηναϊκό ο Μόρις"

    Σε συζητήσεις με τον 6άστερο πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αμερικανός φόργουορντ, Μαρκίφ Μόρις. (VIDEO)

Πάρτε την ομάδα να φύγουμε
Πάρτε την ομάδα να φύγουμε
Πάρτε την ομάδα να φύγουμε

logo

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Και Master Chef ο Μάτος...

Posted by Newspao.gr team On 5:35 μ.μ. No comments


Ο Μαρσέλο Μάτος παρουσιάζει μία άλλη εκδοχή του εαυτού του και δείχνει τις μαγειρικές του ικανότητες σε αφιέρωμα Βραζιλιάνικης ιστοσελίδας.


Ο Μαρσέλο Μάτος εκτός από ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως είναι και ένας εξαιρετικός μάγειρας. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μποταφόγκο, άνοιξε το σπίτι του στην ιστοσελίδα "Οdia.terra.com" και μαγείρεψε για αυτούς την σπεσιαλιτέ του, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη, το μαγείρεμα."

Όταν έχεις στρες το καλύτερο πράγμα είναι η κουζίνα, η οποία βοηθά σίγουρα αρκετά. Έχω ένα βιβλίο με περισσότερες από 700 σελίδες για τη μαγειρική", ανέφερε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο οποίος αποκάλυψε πως στο πίσω μέρος του σπιτιού του έχει φτιάξει κήπο, όπου καλλιεργεί λαχανικά.

"Καλλιεργώ δεντρολίβανο, φασκόμηλο, μαϊντανό και ρίγανη, αλλά και βότανα που προσθέτουν μια ξεχωριστή νότα στα πιάτα."

Μάλιστα, ο Μάτος δεν έκρυψε πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή σεφ, παρακολουθώντας και σχετικά μαθήματα. "Έχω σκεφτεί να κάνω τα μαθήματα, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, αυτό δεν μπορεί να συμβεί τώρα. Όταν όμως, σταματήσω το ποδόσφαιρο το πάθος μου θα είναι το μαγείρεμα, το περπάτημα και τα ταξίδια."

Ιδού η συνταγή της σπεσιαλιτέ του:
2 κιλά Ribs (σ.σ.παϊδάκια) κομμένα στο μέγεθος μιας παλάμης

2 κουταλιές αλάτι

Λίγο πιπέρι

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

4 σκελίδες σκόρδο

750ml κόκκινο ξηρό κρασί

Λάδι για το ψήσιμο του κρέατος

Οκτώ μεσαίες πατάτες

Ζεσταίνουμε το λάδι και όταν κάψει, προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Μόλις το κρεμμύδι πάρει το χρώμα του χρυσού, βάζουμε τα Ribs, καρυκευμένα ήδη με αλάτι, σκόρδο και πιπέρι, και τα τηγανίζουμε. Όταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί. Κλείνουμε τη χύτρα και το αφήνουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες (που μπορεί να προ-ψημένες) και όταν ψηθούν, το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δείτε τη και σε βίντεο από τον Μαρσέλο Μάτος:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψεις το όνομα σου, εκεί που λέει επιλογή προφίλ, πάτα: Όνομα/Διεύθυνση URL και εκεί που λέει όνομα πληκτρολόγησε το όνομα σου ή το επιθημυτό σου όνομα προφίλ.